Boschman hoveniers bouwt dromen van tuinen

Logo ontwerp, huisstijl, merkidentiteit, website boschmanhoveniers.nl

Het merk benaderd vanuit de werkomgeving, de tuin

Een mooi goed onderhouden tuin, dat is wat men wil. De tuin zo mooi en goed houden is een ander verhaal. En dat is waar Boschman Hoveniers zich in onderscheid.

Huisstijl Boschman Hoveniers

Voor dit ontwerp van deze startende ondernemer heb ik een heel andere benadering toegepast, namelijk vanuit de werkomgeving, de tuin. Van bovenaf en met een grafische blik ben ik vorm gaan creëren. Een bijzondere manier, uniek en met een goed eindresultaat heb ik de identiteit, werkkleding, belettering van de bus en website ontworpen.

Inspriratie
Fotografie hovenier

Altijd in beweging, nooit saai

Het ontwerpen van een tuin begint met een idee en wordt uitgewerkt tot een plattegrond. Zo is ook dit logo van Boschman Hoveniers opgebouwd. Eerst het idee en daarna een plattegrond. Het lijnenspel kun je zien als, boomschors, akkers, boomkruinen, stenen en is net als het landschap en de tuin waarin de hovenier zijn werk verricht, altijd in beweging, nooit saai.

Merkidentiteit hovenier

Positioneren van het merk

Het werkgebied van Boschman Hoveniers is voornamelijk Bergen en omgeving, het hoge segment. De stijl die is gekozen sluit daar op aan, de kleuren en het lettertype hebben samen een luxe uitstraling.

Website Boschman Hovenier
Boschman Hoveniers fotograferen
Tuin van Boschman Hoveniers

Boschman Hoveniers is gepositioneerd als een stijlvolle hovenier. Door te kijken naar de overvolle agenda van Boschman Hoveniers kunnen we zeggen dat Boschman Hoveniers een bedrijf is dat nog vele jaren dromen gaat bouwen.

Heb jij een interessante uitdaging waar ik jou mee kan helpen?

Meer werk

Kunst Centrum Bergen aan Zee
Kunst Centrum Bergen aan Zee
SmaakMeesters Smaakvol NH
Smaakvol Noord-Holland
Over zes&zeventig

Als marketing coach help ik innovatieve ondernemers bij het beantwoorden van hun vragen. Via mijn blog en nieuwsbrief deel ik mijn kennis op het gebied van ondernemen, strategie en marketing.

Adres

Schoenmakerstraat 6, Alkmaar

Telefoon

06 48 38 92 27