Social Media uitbesteden

Social Media uitbesteden is vooral handig wanneer je er zelf geen tijd hebt of geen werknemers in dienst die actief kunnen zijn op Social Media. Een effectieve Social Media strategie kan je helpen je business te vergroten en zorgen voor meer betrokkenheid van je doelgroep.

Jij weet dat het belangrijk is om op Social Media goed en professioneel zichtbaar te zijn. Maar je weet gewoon niet waar jij de tijd vandaan moet halen. zes&zeventig kan jouw Social Media beheren, jouw content maken en deze content inplannen aan de hand van de strategie die wij voor jou ontwikkelen.

Social Media uitbesteden houdt in dat wij beginnen met het opzetten van een strategie. Daarna bedenken én maken wij berichten en plaatsen deze in Social Media. Berichten op Social Media dienen voor een bepaalde doelgroep interessant te zijn. Dat wil zeggen, makkelijk leesbaar en uitnodigen tot reactie.

Over zes&zeventig

Als marketing coach help ik innovatieve ondernemers bij het beantwoorden van hun vragen. Via mijn blog en nieuwsbrief deel ik mijn kennis op het gebied van ondernemen, strategie en marketing.

Adres

Schoenmakerstraat 6, Alkmaar

Telefoon

06 48 38 92 27