Content creatie is het produceren van alle communicatieboodschappen. Dat kan een artikel zoals een blog zijn, maar net zo goed een krant, recept, how-to-video, infographic, slideshow of Google-enquete.

De inhoud is de content. Maar dat wil niet zeggen dat alle content inhoudelijk is. We worden tegenwoordig continu met content bestookt. In het marketingplan staat beschreven op welke doelgroep jij je richt en hoe jouw actieplan er uit ziet. Vanuit content marketing en goede content creatie zorg je ervoor dat jij je doelgroep bereikt en activeert om bijvoorbeeld bekend te worden met jouw product of dienst, te helpen bij vragen en uiteindelijk tot aankoop overgaan.

Voor Tuinkoken.nl heb ik content gemaakt ten behoeve van de naamsbekendheid. Zo hebben we recepten bedacht en uitgewerkt. Deze content hebben we vertaald naar blogs, GIF animaties en product- en sfeerfotografie.

Over zes&zeventig

Als marketing coach help ik innovatieve ondernemers bij het beantwoorden van hun vragen. Via mijn blog en nieuwsbrief deel ik mijn kennis op het gebied van ondernemen, strategie en marketing.

Adres

Schoenmakerstraat 6, Alkmaar

Telefoon

06 48 38 92 27